Wednesday, 14 March 2012

bosan la

Assalamualaikum,

hey korang,
tgh mlm2 buta ni kita bosan la,korang bosan x?
hari ni bincang pasal ape aq x tahu,main edit je blog kali ni,mls nk pikir,
makin pikir makin mengarut tajuk yg keluar,dgr2 keputusan SPM nk dekat keluar,
so aq tgk je la dorang yg ambik keputusan tu,
dorang marah gan nangis itu dorang pnye hal,aq x nk ambik kisah,
yg aq tahu aq harap keputusan Spm dorang yg terbaik la,
Amin,
thn ni aq Pmr,jadi aq mcm x ambik kisah pun,
x tahu kenape,maybe sifat mls selalu ade lagi,jadi x kisah semua tu,
Apapun korang doakan pmr tahun ni solan senang sikit,
jgn lupakan doakan aq dpt keputusan yg bagus dlm Pmr,
ok la, nk out dulu,
BYE3


Thursday, 8 March 2012

Sharing is Caring


  Assalamualaikum, 

 #muka habis exam selalu senyum#

hey korang lame x dgr cerita,
korang buat ape tu?hari ni nawarah dh habis exam bln mac,
korang cam mane pula,series bosan gile lepas
exam,mase exam kena bace buku je,sgt meletihkan kena hafal and ingat yg cikgu ajar,
cuti sklh ni parents's balik kampung,kita x dpt ikut,
cbb kena study kat rumah gan kakak omey kita ni,
kakak kita pandai 'Matematik' so kena belajar dr die,
tambah-tambah lagi rindu plak kat abg angkat,so melepas rindu dlm fhone je la,
duk rmh makan,study,tido,buat gemok badan je,
jadi jgn contoh saye ni,
ok la nk out dulu,
BYE3


Friday, 2 March 2012

cerita budak2

Asaalamualaikum,


lame kita x edit blogger ni,ade mase edit la,
pejam celik dh bln3,nk dkt exam mac dan pmr,thn ni masuk kawat kp,
Penat gileeeee,x tahu dpt fokus dlm exam bln mac ke x?
bln3 ni ade exam,kenduri  kahwin kt kelantan dan kawat,
bagus la kita ge kelantan leh ambik angin kt sane,untung la kita :p 
bagus la balik kelantan,leh hilang bosan kita sikit,
time table bln3 penuh gile,apatah lagi study,
walaupun penat gan stress kita masih blh senyum mcm anda semuaa,
cewahhhh mcm la blh sgt,x kisah la semua tu,
ok la kita out dulu,
BYE3
                          

Sunday, 12 February 2012

kenduri Ohhhh kenduri

Assalamualaikum 


hari ni kita ge kenduri dgn family,bile dh lame x ge kenduri,
terase rindu pula nk pergi nk mkn nasi minyak,
tapi bila sampai sane mkn nasi putih je,watlek,
pergi kenduri kat Gombak n Ampang je,
x jauh mane pun,mls nk pergi jauh2 :p,


hidup kita klau nk sesuatu kita akan berusaha sampai dpt,
x pernah putus asa,ni ade mase pic la sikit2,
tapi yg sedih bile kenduri ade yg x kasi kita beg or gula2,
sedih la cbb da besar 15thn ingat mcm kecil,
Whatever la, mls nk pikir,
ok la nk out dulu,
BYE3

Saturday, 21 January 2012

Lepas~~~

Assalamualaikum



Hari ini kita rase cam org yg paling sedih
kat dunia ni cbb hal yg dah lepas,
nk nangis pun ade tapi thn gan sabar je la,
kita ni manusia ade hati n perasaan,
So klau korang mengungkit hal yg dh
lepas tu mesti kita mcm sedih ade,bengang ade,
semuanye ade yg ade kt hati ni so kita nk ckp
x perlu nk mengungkit hal yg lepas tuk buat kita sad or happy,
klau korang dtg nk tnye hal yg dh lepas,
ge main jauh2 kita x nk dgr cikit pun,and
kita x akan menjawabnye terus silent,ok,
klau nk dtg tnye hal lain kita very2 ok
utk menjawabnye,ok la kita out dulu 
BYE3