Wednesday, 14 March 2012

bosan la

Assalamualaikum,

hey korang,
tgh mlm2 buta ni kita bosan la,korang bosan x?
hari ni bincang pasal ape aq x tahu,main edit je blog kali ni,mls nk pikir,
makin pikir makin mengarut tajuk yg keluar,dgr2 keputusan SPM nk dekat keluar,
so aq tgk je la dorang yg ambik keputusan tu,
dorang marah gan nangis itu dorang pnye hal,aq x nk ambik kisah,
yg aq tahu aq harap keputusan Spm dorang yg terbaik la,
Amin,
thn ni aq Pmr,jadi aq mcm x ambik kisah pun,
x tahu kenape,maybe sifat mls selalu ade lagi,jadi x kisah semua tu,
Apapun korang doakan pmr tahun ni solan senang sikit,
jgn lupakan doakan aq dpt keputusan yg bagus dlm Pmr,
ok la, nk out dulu,
BYE3


No comments:

Post a Comment