Thursday, 8 March 2012

Sharing is Caring


  Assalamualaikum, 

 #muka habis exam selalu senyum#

hey korang lame x dgr cerita,
korang buat ape tu?hari ni nawarah dh habis exam bln mac,
korang cam mane pula,series bosan gile lepas
exam,mase exam kena bace buku je,sgt meletihkan kena hafal and ingat yg cikgu ajar,
cuti sklh ni parents's balik kampung,kita x dpt ikut,
cbb kena study kat rumah gan kakak omey kita ni,
kakak kita pandai 'Matematik' so kena belajar dr die,
tambah-tambah lagi rindu plak kat abg angkat,so melepas rindu dlm fhone je la,
duk rmh makan,study,tido,buat gemok badan je,
jadi jgn contoh saye ni,
ok la nk out dulu,
BYE3


No comments:

Post a Comment