Saturday, 21 January 2012

Lepas~~~

Assalamualaikum



Hari ini kita rase cam org yg paling sedih
kat dunia ni cbb hal yg dah lepas,
nk nangis pun ade tapi thn gan sabar je la,
kita ni manusia ade hati n perasaan,
So klau korang mengungkit hal yg dh
lepas tu mesti kita mcm sedih ade,bengang ade,
semuanye ade yg ade kt hati ni so kita nk ckp
x perlu nk mengungkit hal yg lepas tuk buat kita sad or happy,
klau korang dtg nk tnye hal yg dh lepas,
ge main jauh2 kita x nk dgr cikit pun,and
kita x akan menjawabnye terus silent,ok,
klau nk dtg tnye hal lain kita very2 ok
utk menjawabnye,ok la kita out dulu 
BYE3


No comments:

Post a Comment